Смажену їжу їсти після 40 років зась: дієтологиня вказала, що саме не можна

Щоб не нашкодити

Обмежити споживання смачних смажених страв жінкам після 40 років радить дієтологиня Кетрін Джервасіо.

Найперше слід відмовитися від картоплі фрі. Якби смачно не виглядала ця страва, якщо ви стежите за  фігурою, вам слід протистояти цій страві.

За словами дієтологині, існує низка проблем зі здоров’ям, пов’язаних із картоплею фрі, починаючи від хвороб серця та раку, а закінчуючи проблемами психічного здоров’я, як-от депресія та тривога. 

Картопля фрі містить багато трансжирів. Тобто, поганих жирів, на відміну від корисних жирів, як-от омега-3. Має багато калорій та низьку поживну цінність, - попереджає Джервасіо.

Для швидкого й легкого перекусу дієтологиня радить вживати горіхи. Вони є просто фантастичним варіантом для схуднення.

Але якщо картопля — це саме те, чого ви справді хочете, то й вона буде для вас корисною. Існує чимало більш корисніших способів її приготування.

Спечіть картоплю та зробіть її хрусткою. Аерофритюрниці також можна розглянути як засіб для зменшення споживання жиру. Це може бути навіть краще, ніж картопля фрі, — каже Джервасіо.

Ваше тіло обов’язково скаже вам спасибі!

Джерело: «ТСН»

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook