Смажений лимон: вершково-цитрусовий соус довершить смак м’яса

Рецепт найкращого соусу

Смачний соус для м'яса – основа, завдяки якій ви зможете приготувати дійсно смачну страву. Для того, щоб зробити свою вечерю незабутньою, варто спробувати цей рецепт лимонного соусу до м'яса та риби

Інгредієнти:

  • Сік – з 2-3 лимонів;
  • Лимонна цедра – з 1 лимона;
  • 2 столові ложки – меду;
  • 2 столові ложки – соєвого соусу;
  • 2 зубчики – часнику;
  • 2 столові ложки – оливкової олії;
  • Сіль і перець – на смак;
  • 1 чайна ложка – крохмалю.

У невеликій каструлі з’єднайте лимонний сік, цедру, мед, соєвий соус, часник та оливкову олію. Розігрійте отриману суміш із продуктів на помірному вогні у сотейнику, постійно помішуючи.

Якщо бажаєте загустити соус, потрібно розвести крохмаль у невеликій кількості води, а потім додати до соусу. Змішайте все добре та продовжуйте готувати, поки соус не стане густим настільки, наскільки ви бажаєте. Коли соус приготувався, потрібно зняти його з вогню і дати трохи охолонути перед подачею.

Для краси можна карамелізувати кілька шматочків лимона на пательні. Для цього насипте трохи цукру на сковорідку, покладіть лимон і підсмажте. Залишок рідини додайте у соус.

Смачного!

Джерело: noviydoctor

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook