Смак просто «бомба»: Кабачки по-турецьки за 5 хвилин на сковороді

Готуються дуже швидко і особливо пікантні на смак

Є багато смачних способів приготування кабачків. Для нових смакових вражень спробуйте турецький рецепт, який ми рекомендуємо.

Кабачки дуже нагадуватимуть м'ясо. Вони точно сподобаються усім вашим рідним.

Інгредієнти:

  • 2 – кабачки;
  • сіль, чорний і червоний перець – до смаку;
  • 3 – яйця;
  • 100 грамів – чедеру;
  • 5 столових ложок – панірувальних сухарів;
  • 2,5 столових ложок – борошна;
  • 80 мілілітрів – олії.

Для соусу:

  • 4 столові ложки – йогурту без наповнювача;
  • 1 – огірок;
  • 1 зубчик – часнику;
  • сіль, перець – до смаку.

Кабачки помийте та почистьте. Один наріжте пластинками, посоліть, поперчіть з двох сторін і залиште на 15 – 20 хвилин.

Другий кабачок натріть на середню терку, посоліть і також залиште на 15 – 20 хвилин.

Яйця вбийте в глибоку тарілку, додайте сіль, червоний і чорний перець, а також натертий сир. Перемішайте.

З'єднайте в окремій тарілці панірувальні сухарі та борошно.

З кабачкових пластинок злийте рідину, обваляйте їх по одному в сухарях та залийте яєчно-сирною масою.

Розігрійте пательню з олією і викладіть в неї кабачки. Закрийте кришкою і смажте 4 – 5 хвилин на середньому вогні з кожного боку. Викладіть підсмажені кабачки на паперові рушники.

З натертих кабачків відтисніть сік, додайте до них яєчно-сирну масу і суміш панірувальних сухарів з борошном, що залишилися. На пательню з олією ложкою викладіть кабачкову масу у формі оладок. Накрийте кришкою і смажте на середньому вогні 4 – 5 хвилин з кожного боку. Викладайте на паперові рушники.

З'єднайте йогурт, натерті на дрібній терці огірок і часник. Посоліть, поперчіть і перемішайте. Подавайте кабачки з соусом.

Джерело: 24tv

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook