Смачний розіграш: ТОП-5 страв-обманок на 1 квітня

"Перше, друге і компот"

В усьому світі 1 квітня відзначають День сміху.

У це свято заведено розігрувати та жартувати над своїми рідними й друзями.

На честь свята порадуйте своїх близьких оригінальними стравами-обманками.

Першоквітневі «суші»

Вам знадобиться:

  • 1/4 склянки олії
  • 300 г білих міні-маршмеллоу
  • 5 чашок повітряного рису (розсипчастого)
  • Желейні цукерки – для прикраси

 

Приготування:

Змастіть форму розміром 23х33 см олією або збризніть її кулінарним спреєм.

У великій мисці, що підходить для мікрохвильовки, змішайте нарізане масло і маршмелоу.

Нагрівайте на високій потужності протягом 1-2 хвилин, помішуючи через кожні 30 секунд, поки маса не стане однорідною. Дістаньте миску з мікрохвильовки та додайте повітряний рис.

За допомогою ложки викладіть суміш у підготовлену форму. Дайте охолонути протягом 2 годин.

Коли маса схопиться, наріжте її на квадрати.

Покладіть на кожен шматочок желейну рибку та обв'яжіть плоскою жувальною цукеркою у вигляді стрічки, щоб зімітувати водорості.

Солодка «яєчня»

Вам  знадобиться:

  • йогурт
  • консервований персик
  • диня або груша

 

Приготування:

Налийте солодкий білий йогурт на тарілку. Покладіть в центр половинку консервованого персика.

Наріжте диню або грушу брусочками, щоб вийшла «картопля фрі».

 

«Морозиво» з картоплі

Вам знадобиться:

  • картопляне пюре
  • вафельні стаканчики
  • м'ясна підлива
  • помідори чері

Приготування:

За допомогою ложки для морозива наповніть вафельні стаканчики картопляним пюре.

Потім полийте соусом від смаження м'яса, імітуючи карамельний топінг.

Прикрасіть кожну порцію «морозиво» половинкою помідора чері подавайте.

 

Фальшива «картопля фрі»

Вам знадобиться:

  • кілька скибочок кексу без родзинок і інших наповнювачів
  • 1/4 склянки цукрової пудри
  • 1-2 ст.л молока
  • червоний харчовий барвник

 

Приготування:

Наріжте кекс скибочками завтовшки близько 1 см за допомогою фігурного ножа для сиру. Потім наріжте кожен шматок брусочками, що нагадують картоплю фрі.

Підрум'яньте на сковороді або в духовці.

Для «кетчупу» ретельно перемішайте цукрову пудру з молоком і барвником.

Подавайте «картоплю фрі» разом з «кетчупом».

Желейний «компот»

Вам знадобиться:

  • желе в пакетиках
  • вода

 

Приготування:

Приготуйте фруктове або ягідне желе за інструкцією на пачці. Зніміть піну, якщо потрібно.

Трохи охолодіть желе й акуратно перелийте в скляні стаканчики. Вставте трубочки та дайте желе застигнути в холодильнику.

За матеріалами сайту Сьогодні

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook