Смачно замаринувати гриби можна за 10 хв (РЕЦЕПТ)

Печериці можна вживати навіть сирими, тож десяти хвилин для маринування їм буде більш ніж достатньо

Мариновані печериці можуть стати ідеальним варіантом вечері, яка готується буквально за 10 хв. Такі гриби будуть ароматними, соковитими і неймовірно смачними.

Для приготування нам треба 500 г печериць.

До речі, якщо ви раптом не знали, то саме ці гриби можна їсти в сирому вигляді, тому довготривале маринування чи термічна обробка – необов’язкові.

 

Приготуйте заправку для грибів:

  • 2 ст.л. олії,
  • 2-3 зубчики часнику,
  • 1 ст.л. лимонного соку,
  • 1 ст.л. соєвого соусу,
  • 1 ч.л. суміші перців і сухих трав (за бажанням).

Все змішайте, додайте зелені та залиште маринуватися на 10 хв

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook