Смачний салат без перебільшень: перепелині яйця і помідори чері створюють ніби малюнок у тарілці

Такий легкий в приготуванні й корисний

Салат – це завжди хороша ідея. Ним можна і повечеряти, і пригостити гостей. Пропонуємо вам спробувати приготувати свіжий легкий салат, який стане відмінним джерелом корисних речовин.

Інгредієнти:

листя салату — пучок

консервована кукурудза - 0,5 банки

оливки – 0,5 банки

консервований тунець – 0,5 банки

перепелині яйця – 5-6 шт.

червона цибуля – 1 невелика

помідори чері – 5-6 шт.

Для соусу:

оливкова олія – 3 ст.л.

соєвий соус – 1 ст.л.

діжонська гірчиця – 1 ч.л.

Викладаємо листя салату, поверх кукурудзу.
Перепелині яйця відварюємо, розрізаємо навпіл і також викладаємо. Додаємо тунець, оливки, помідори чері та нарізану кільцями червону цибулю.

Поливаємо соусом і смакуємо!

Джерело: diali_cooking

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook