Смачний салат без перебільшень: перепелині яйця і помідори чері створюють ніби малюнок у тарілці
Такий легкий в приготуванні й корисний
Салат – це завжди хороша ідея. Ним можна і повечеряти, і пригостити гостей. Пропонуємо вам спробувати приготувати свіжий легкий салат, який стане відмінним джерелом корисних речовин.
Інгредієнти:
листя салату — пучок
консервована кукурудза - 0,5 банки
оливки – 0,5 банки
консервований тунець – 0,5 банки
перепелині яйця – 5-6 шт.
червона цибуля – 1 невелика
помідори чері – 5-6 шт.
Для соусу:
оливкова олія – 3 ст.л.
соєвий соус – 1 ст.л.
діжонська гірчиця – 1 ч.л.
Викладаємо листя салату, поверх кукурудзу.
Перепелині яйця відварюємо, розрізаємо навпіл і також викладаємо. Додаємо тунець, оливки, помідори чері та нарізану кільцями червону цибулю.
Поливаємо соусом і смакуємо!
Джерело: diali_cooking
Радіо Трек: НОВИНИ