Смачніше за традиційну «Шубу»: диво-рецепт японської закуски з оселедцем (ФОТО)

Найскладніший момент приготування – почистити рибу

Пропонуємо цікавий японський варіант дуже смачної закуски у формі суші.

Кажуть, що вона навіть смачніша, ніж традиційний «Оселедець під шубою».

У цьому рецепті найскладніше - це почистити оселедець. Коли цей етап пройдений, на приготування закуски піде всього кілька хвилин.

Інгредієнти:

  • оселедець - 2 шт.
  • мариновані огірки - 3 шт.
  • зелений горошок - 150 г
  • варені яйця - 3 шт.
  • чорний перець - за смаком
  • майонез - 2-3 ст. л.

Приготування:

Кожне філе злегка відбиваємо через плівку. Наше завдання - вирівняти рибку до однієї товщини. Підготоване філе розрізаємо навпіл по довжині.

Для салату нарізаємо дрібним кубиком цибулю та огірки і додаємо горошок. Сюди ж сиплемо добру щіпку перцю і пару ложок майонезу - для зв'язки. Усе добре перемішуємо.

Формуємо саму закуску.

Яйця розрізаємо на три частини. 1/3 вареного яйця кладеться в основу, навколо яйця - смужка оселедцю (як обідок). Закріпити це все можна зубочистками або ж обв'язати зеленою цибулею.

Наш салат з горошку, цибулі та огірків викладаємо зверху на «сушинки».

Готово!

За матеріалами Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook