Смачніше «Нутелли» у сотні разів: як приготувати шоколадну пасту за пів години

Це дуже просто і смачно

Шоколадна паста — улюблений смаколик ласунів. Її їдять з батоном, додають у начинку випічки і навіть їдять просто ложкою без доповнення.

Однак магазинна паста коштує недешево, та й склад має сумнівний. Пропонуємо рецепт пасти, схожої на «Нутеллу», але ще навіть смачніша і корисніша.

Інгредієнти:

  • молоко – 500 мл;
  • цукор – 1 ст.;
  • волоські горіхи — ½ ст.;
  • какао-порошок – 3 ст.
  • борошно — 2 ст.л.;
  • вершкове масло – 60 г.

У каструлю всипаємо цукор, борошно та какао. Вливаємо молоко та перемішуємо до однорідної суміші. Ставимо каструлю на вогонь і доводимо до кипіння. Готуємо на середньому вогні, постійно помішуючи до загусання. Знімаємо з вогню.

Додаємо вершкове масло та подрібнені волоські горіхи, перемішуємо та охолоджуємо.

Потім смакуємо, як душа бажає.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook