Смачніше, ніж всі інші намазки: готуємо ситний перекус за пів години

Така страва розлетиться за хвилини

М’який плавлений сир разом зі смаженими печерицями із зеленню – це неперевершений смак. Беріть цю намазку і підсмажений хліб – і буде вам щастя.

Інгредієнти:

  • багет пшеничний – 1 шт.;
  • печериці – 150 г;
  • плавлений сирок – 250 г;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • петрушка – 20 г;
  • майонез – 1 ст.;
  • олія – 1 ст.л;
  • сіль, чорний мелений перець – на свій смак.

Плавлені сирки натріть на дрібній тертці. Часник пропустіть через прес.

Петрушку промийте, висушіть, дрібно наріжте, додайте разом з майонезом до сиру.

Печериці ретельно вимийте, трохи висушіть, наріжте дрібними кубиками.

Підготовлені гриби посмажте на сухій сковороді кілька хвилин, поки випарується сік. Додайте олію, посмажте 3 хвилини до готовності, постійно помішуючи. Посоліть, поперчіть та викладіть на серветку для видалення зайвої олії. Остудіть.

Змішайте всі інгредієнти, при необхідності посоліть.

Пшеничний багет наріжте тонкими шматочками та обсмажте на сковороді з двох боків до рум’яної поверхні.

На кожну грінку нанесіть 1 ложку сирно-грибної суміші та подавайте на стіл. Смачного!

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook