Смачніша за сиркову. Намазка за 10 хвилин на грінки, яку люблять і хвалять всі

Готувати її дуже просто

Рецепт дуже смачних святкових бутербродів, які просто розлітаються зі столу. Намазка готується дуже просто, всі компоненти чудово гармонують між собою, створюючи чудовий смак.

Інгредієнти:

  • Багет пшеничний – 1 шт
  • Яйце куряче – 3 шт
  • Копчений сир – 200 г
  • Сардина в олії – 240 г
  • Майонез – 2-3 ст. л
  • Часник – 3 зубчик
  • Сіль – на смак
  • Огірок – 1 шт
  • Петрушка – 10 г

Багет наріжте на скибочки середньої товщини. Кожну скибочку обсмажте на сухій сковороді з одного боку до появи рум’яної скоринки.

Поки грінки залишаються теплими, натріть підсмажену сторону часником. Перед кожним новим шматочком зубик часнику опускайте в сіль.

Приготуйте намазку. Яйця відваріть заздалегідь, остудіть та очистіть. Білок та жовток натріть на дрібній тертці.

Копчений сир подрібніть таким чином, додайте до яйця. Щоб сир не чіплявся до тертки, змастіть її з двох боків олією.

Повністю злийте олію з сардин, роздавіть їх вилкою в кашку, додайте до яйця та сиру.

Петрушку дрібно нашаткуйте, часник пропустіть через прес, додайте в основний склад. Суміш заправте майонезом, всипте сіль і мелений перець до смаку, ретельно перемішайте до однорідності.

Отриману намазку нанесіть на рум’яний бік грінок.

Свіжий огірок розріжте на дві поздовжні половини, потім пластинками, покладіть їх на грінки. Прикрасьте свіжою зеленню, подайте на стіл.

Смачного!

Джерело: receptisalatov

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook