Смачні, соковиті і досить бюджетні – простий рецепт морквяних котлет

Якщо хочеться чогось смачного до основної страви, а фаршу немає – спробуйте ці овочеві котлети

Такі котлети замішуються на манці. Їм потрібно дати трохи набухнути, а смажити варто під кришкою. Також обов'язково додайте трохи свіжого або сушеного часнику – для аромату і більш насиченого смаку.

Інгредієнти:

  • морква – 300 г
  • яйце – 1 шт.
  • манка – 30 г
  • часник гранульований або свіжий – 0,5 ч.л. або 2 зубчики
  • італійські трави – 0,5 ч.л.
  • сіль, перець – до смаку

Приготування:

Моркву треба натерти на дрібній тертці, додати яйце і добре перемішати. Додати всі спеції і манку, ще раз все добре перемішати. Дати настоятися 10 хв.

Тоді формуємо невеличкі котлети та обсмажуємо їх на олії. Перші кілька хвилин краще смажити під кришкою, аби вони добре рівномірно просмажилися.

Джерело: Сьогодні

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook