Смачні деруни практично з нічого: як приготувати їх без яєць та борошна (РЕЦЕПТ)
Такі собі «рецепти війни» – краще, щоб не згодились, та все ж...
Деруни в Україні – одна з найпопулярніших страв, які легко приготувати вдома. В принципі, рецепт і так простий – найдорожче, що треба для дерунів, це сметана (і то її використовують «до смаку»), решта складників обов’язково знайдуться практично у кожній хаті.
Та зараз в Україні – непрості часи і проблемою можуть стати навіть ті самі яйця, без яких, здавалося б, деруни вже не будуть тими дерунами, до яких ми звикли.
Але ми все ж радимо спробувати цей рецепт – краще самі переконайтеся сподобається вам такий варіант чи ні
Інгредієнти:
- картопля – 1 кг
- цибуля – 2 шт.
- сіль, перець – до смаку
- олія – для смаження
Приготування:
Миємо, а тоді чистимо картоплю і цибулю. Натираємо на дрібній терці, причому – спершу цибулю, а тоді картоплю (так остання не буде темніти).
Вичавлюємо з картопляно-цибулевого пюре зайву рідину, додаємо спеції та добре перемішуємо.
Розігріваємо сковороду з олією й смажимо наші «деруни на мінімалках». Вони будуть дуже хрусткими та ароматними
Радіо Трек: НОВИНИ