Смачні деруни практично з нічого: як приготувати їх без яєць та борошна (РЕЦЕПТ)

Такі собі «рецепти війни» – краще, щоб не згодились, та все ж...

Деруни в Україні – одна з найпопулярніших страв, які легко приготувати вдома. В принципі, рецепт і так простий – найдорожче, що треба для дерунів, це сметана (і то її використовують «до смаку»), решта складників обов’язково знайдуться практично у кожній хаті.

Та зараз в Україні – непрості часи і проблемою можуть стати навіть ті самі яйця, без яких, здавалося б, деруни вже не будуть тими дерунами, до яких ми звикли.

Але ми все ж радимо спробувати цей рецепт – краще самі переконайтеся сподобається вам такий варіант чи ні

Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг
  • цибуля – 2 шт.
  • сіль, перець – до смаку
  • олія – для смаження

Приготування:

Миємо, а тоді чистимо картоплю і цибулю. Натираємо на дрібній терці, причому – спершу цибулю, а тоді картоплю (так остання не буде темніти).

Вичавлюємо з картопляно-цибулевого пюре зайву рідину, додаємо спеції та добре перемішуємо.

Розігріваємо сковороду з олією й смажимо наші «деруни на мінімалках». Вони будуть дуже хрусткими та ароматними

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook