Смачна каша, що нормалізує цукор у крові 

Її секрет у поєднанні клітковини та фітонутрієнтів 

Підвищений цукор у крові становить загрозу здоров'ю. Це призводить до пошкодження судин, погіршує роботу серця і нирок. Здорове харчування може впорядкувати цю ситуацію. 

Булгур - це цільне зерно з мінімальною обробкою, дуже багате харчовими волокнами, позитивно впливає на здоров’я серця, втрату ваги, контроль рівня цукру в крові.

 

Кілька досліджень продемонстрували здатність цілозернових продуктів покращувати загальну чутливість організму до інсуліну, – заявили його експерти.

Булгур містить багато клітковини, це сприяє зростанню корисних кишкових бактерій, що виробляють коротколанцюгові жирні кислоти, які підтримують здоров’я кишківника і правильну травну функцію. Таким чином загальна кількість енергії, що поглинається з їжею знижується, булгур перешкоджає сплескам рівня глюкози в крові.

Також булгур вважають ідеальною крупою для підтримки здорової роботи серця  – він містить велику кількість мінералів, які позитивно впливають на стан серцевого м’яза.

Оптимально обирати крупу з великим зерном, яка підходить для тривалого варіння. 

Джерело: novosti24

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook