Смачна Аджика з кабачків! Тепер це буде ваша обов’язкова заготівля на зиму
Продукти доступні у сезон
Аджика з кабачків настільки смачна, що тепер у нашій родині це буде обов’язкова заготівля на зиму.
Ароматна, в міру гостра аджика з кабачків, це — чудовий додаток до будь-яких страв і готується просто та швидко!
Інгредієнти:
- кабачки – 2 кг
- помідори – 1 кг
- солодкий перець – 200 г
- морква – 200 г
- часник – 100 г
- томатна паста – 150 г
- соняшникова олія – 120 г
- цукор – 100 г
- сіль – 2 ст.л.
- оцет 9% – 80 г
- гострий перець – 2 стручки або на смак.
Кабачки чистимо від шкірки і нарізаємо на невеликі шматочки, щоб перекрутити на м’ясорубці.
Моркву, солодкий перець та помідори так само нарізаємо на невеликі шматочки.
Усі овочі перекручуємо на м’ясорубці.
Перекладаємо овочі в казан або велику каструлю і варимо з моменту закипання 25 хвилин періодично помішуючи.
Потім додаємо цукор, сіль, томатну пасту, подрібнений у блендері гострий перець, олію і варимо, періодично помішуючи ще 10 хвилин.
Додаємо подрібнений часник і оцет. Через 5 хвилин готування аджика готова.
Розкладаємо в гарячі стерильні банки та закручуємо. Перевертаємо, накриваємо та залишаємо під теплою ковдрою.
Така аджика чудово зберігається всю зиму у квартирі в коморі. Це найсмачніша аджика з кабачків!
Смачного!
Джерело: zhyttia
Радіо Трек: НОВИНИ