Смачна Аджика з кабачків! Тепер це буде ваша обов’язкова заготівля на зиму

Продукти доступні у сезон

Аджика з кабачків настільки смачна, що тепер у нашій родині це буде обов’язкова заготівля на зиму.

Ароматна, в міру гостра аджика з кабачків, це — чудовий додаток до будь-яких страв і готується просто та швидко! 

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 кг
  • помідори – 1 кг
  • солодкий перець – 200 г
  • морква – 200 г
  • часник – 100 г
  • томатна паста – 150 г
  • соняшникова олія – 120 г
  • цукор – 100 г
  • сіль – 2 ст.л.
  • оцет 9% – 80 г
  • гострий перець – 2 стручки або на смак.

Кабачки чистимо від шкірки і нарізаємо на невеликі шматочки, щоб перекрутити на м’ясорубці.

Моркву, солодкий перець та помідори так само нарізаємо на невеликі шматочки.

Усі овочі перекручуємо на м’ясорубці.

Перекладаємо овочі в казан або велику каструлю і варимо з моменту закипання 25 хвилин періодично помішуючи.

Потім додаємо цукор, сіль, томатну пасту, подрібнений у блендері гострий перець, олію і варимо, періодично помішуючи ще 10 хвилин.

Додаємо подрібнений часник і оцет. Через 5 хвилин готування аджика готова.

Розкладаємо в гарячі стерильні банки та закручуємо. Перевертаємо, накриваємо та залишаємо під теплою ковдрою.

Така аджика чудово зберігається всю зиму у квартирі в коморі. Це найсмачніша аджика з кабачків!

Смачного!

Джерело: zhyttia

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook