Службовий роман – Терезам, підтримка керівництва – Левам: гороскоп на 26 серпня

А біля Риб крутитимуться сумнівні особи

ОВНИ

Несподівано для себе ви можете захопитися чимось незвичайним. Займіться приємними справами й уникайте з'ясування відносин. І будьте обережні, бо друга половина дня небезпечна травматизмом і нещасними випадками.

ТЕЛЬЦІ

День пройде під знаком невирішених проблем в особистому житті.  Можливо, ви отримаєте важливе повідомлення, яке змусить змінити ставлення до деяких людей.

БЛИЗНЯТА

Намічається зміна сфери діяльності або вихід на інший рівень розвитку. Не впустіть свій шанс і проявіть рішучість у досягненні мети. 

РАКИ

Це буде день зваблення, ілюзій та обману. Ваше фінансове становище може похитнутися - ви втратите цінну річ або повернете старі борги. 

ЛЕВИ

Витримка допоможе отримати підтримку керівництва в реалізації важливого для вас проєкту. Ймовірність успіху дуже велика. Також цього дня ви зможете вирішити деякі особисті проблеми.

ДІВИ

Ви зрозумієте, що даремно так довіряєте колегам. Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Постарайтеся опанувати себе й не ухвалювати необдуманих рішень. 

ТЕРЕЗИ

Зорі кажуть, що вас чекає нове короткочасне любовне захоплення. Найімовірніше, це буде хтось з роботи.

СКОРПІОНИ

Можливо, зараз вам доведеться відстоювати свої життєві принципи або погляди. Зорі рекомендують активно захищати власні інтереси, інакше втратите авторитет в очах людей, яких особливо цінуєте.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ймовірна несподівана новина, яке потягне за собою непередбачені витрати. Не робіть з цього проблему, бо невдовзі вас чекають чималі надходження.

КОЗОРОГИ

До вас звернуться з діловою пропозицією, яка може виявитися пасткою. Тому краще уникати контактів з малознайомими особами. Не нехтуйте порадами близьких.

ВОДОЛІЇ

Любов, спокій і злагода будуть супроводжувати вас у цьому дні. Це додасть сили та впевненості, тому всі завдання ви будете вирішувати швидко та легко.

РИБИ

День буде вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь. Можливі несподівані фінансові надходження, але остерігайтеся сумнівних осіб і сумнівних пропозицій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп