Славнозвісний бісіклєт Кобіна, «зрада» Срни та «золота» форма Ярмоленка, або Кому молились легенди футболу та зірки 

Розваги для дорослих вже не ті

У неділю, 24 липня, на стадіоні «Миная» відбувся благодійний матч на підтримку ЗСУ, в якому зійшлись легенди футболу і зірки шоубізнесу.

Серед легенд були

Ігор Бєланов, Євген Селезньов, Владислав Ващук, Руслан Ротань, Артем Федецький, Даріо Срна, Олександр Шовковський, Василь Кобін, Мирон Маркевич, Андрій Русол, Тарас Михалик, Валентин Слюсар, Адріан Пуканич, Олег Герасимюк, Михайло Кополовець та ін.

 

Головним тренером легенд був Олексій Михайличенко.

У зірковій команді грали

Олександр Педан, Ігор Ласточкін, Андрій Бєдняков, Alekseev, Артем Пивоваров, Степан Казанін, Фоззі, Григорій Решетник, Ігор Циганик, Костя Трембовецький, Євген Янович, Олександр Денисов, Вася Брутальний, Вадим Олійник, Тamerlan, Артем Гагарін, Влад Шевченко, Любомир Левицький, Міка Фаталов, Катерина Нікітіна та ін.

 

Наставником зірок став Володимир Шаран.

Самі організатори з самого початку наполягали на тому, що ця гра мала розважальний характер. Але у матчі був переможець: 

Поєдинок завершився з рахунком 8:7 на користь легенд футболу.

Втім, подивитись на гру таких команд прийшло чимало людей, а гроші за квитки автоматично йшли у скриньку українським військовим.

Згодом до цих грошей додалась солідна сума. 

Під час перерви відбувся благодійний аукціон, на якому продали футболку Андрія Ярмоленка.

 

За форму збірної України вдалося вторгувати 100 тисяч гривень. 

До слова, одразу декілька легенд в процесі матчу переходили на бік суперника – так Срна забив за «естраду» з пенальті, а Селезньов зі штрафного асистував Фоззі.

Варто згадати й феноменальну спробу Кобіна виконати славнозвісну бісіклєту на 56-й хвилині матчу – удар не вдався, майбутній тренер «Металіста» ледь не зламав собі карка, але публіка залишилась задоволеною.

Нагадаємо, на благодійний захід запрошували бійців ЗСУ та дітей, які нині проходять психологічну реабілітацію за підтримки благодійного фонду «Голоси дітей» та Ukraine Helpers. 

Подібний поєдинок - це вже друга аналогічна за масштабами та концепцією подія в Україні. Перша гра між «Збірною легенд футболу» та «Збірною зірок» відбулась 12 червня.

Тоді завдяки проданим квиткам, благодійним донатам та спеціальному аукціону вдалось зібрати понад 300 000 грн. 

Джерело - football24.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook