Скумбрія у томатному соусі

Готуємо на карантині

Соковита і ніжна скумбрія у поєднанні з томатним соусом і лимоном стане королевою святкового столу.

Страва виходить ситною, тому що скумбрія є жирною рибою. Варто витратити трохи часу і смачна страва потішить усіх гурманів.

Інгредієнти

Скумбрія 2 шт.
Вершкове масло 2 ст. л.
Лимон 1/2 шт.
Цибуля 1 шт.
Помідор 2 шт.
Сіль 1/2 ч. л.
Перець 1/2 ч. л.
Вода 80 мл.
Крохмаль 1 ст. л.
Петрушка 2 вет.
Червона цибуля 1/2 шт.

Рибу чистимо, миємо й висушуємо. Ріжемо шматочками по 5 см. На сковороді обсмажуємо цибулю. З помідорів зняти шкірку і подрібнити до пюреподібного стану.
Отримане томатне пюре додаємо до обсмаженої цибулі і тушкуємо 10 хвилин.
До томатного пюре на сковороду додаємо воду, крохмаль, сіль і перець. Все ретельно перемішуємо.

У форму для запікання виливаємо томатний соус і викладаємо шматочки скумбрії.
Між шматками риби кладемо лимон. Рибу запікаємо при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.

Смачного.

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook