Сковорідка з антипригарним покриттям своїми руками: лайфхак від бабусь

Цим способом користувалися ще наші бабусі та мами

Часто господині стикаються з тим, що їжа прилипає до сковорідки або пригоряє під час приготування. Позбутися цієї проблеми допоможе простий спосіб, яким користувалися ще наші бабусі.

Для цього вам знадобиться пачка кухонної солі та трохи олії.

Цей нехитрий лайфхак допоможе вам зробити на сковороді антипригарне покриття.

Спочатку нагрійте сковороду і висипте в неї склянку кухонної солі. Просмажте на маленькому вогні 15-20 хвилин, помішуючи лопаткою. Потім заберіть сіль, протріть поверхню м’якою тканиною без миючого засобу і висушіть на вогні.

Після цього змастіть сковорідку декількома краплями олії, прогрійте ще три хвилини і повторіть процедуру із сіллю. Після цього протріть сковороду сухою серветкою.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook