Гості випрошуватимуть рецепт: бюджетна ситна страва з м'ясом стане вашою візитною карткою

І готувати нескладно

М’ясо по-французьки ви точно хоча б раз готували. Це смачна страва, яку полюбляють і дорослі, і діти. Проте цю страву можна приготувати по-новому, додавши картоплі.

У цьому рецепті маринується не лише м’ясо, а й картопля. Тільки уявіть, яка ж це смакова бомба!

Дуже зручно готувати цю страву, якщо у вас намічається свято, можна з вечора замаринувати все, а перед приходом гостей поставити в духовку, пише gospodynka.com.

Інгредієнти:

  • картопля молода – 1,5 кілограма;
  • свинина – 1 кілограм;
  • цибуля – 3 середні;
  • майонез, сіль, гірчиця, перець мелений – на смак;
  • твердий сир – 100 г.

М’ясо нарізаємо тонкими скибочками, відбиваємо з одного боку. Цибулину нарізаємо великими півкільцями. З’єднайте цибулю, м’ясо, сіль та перець. Додайте майонез та гірчицю. Перемішайте і відставте поки ці продукти убік.

Нарізаємо картоплю брусочками або кружечками, додаємо майонез, сіль та перець. Перемішайте.

На дно деко постеліть пергамент, покладете цибулю, порізану півкільцями, а зверху укладаємо замариновану цибулю з м’яса.

Висипаємо картоплю, зверху розкладаємо скибочки м’яса.

Форму необхідно обов’язково обгорнути плівкою та поставити в холодильник на ніч.

Можна в обід замаринувати, а приготувати на вечерю. Все, що залишилося зробити – це поставити м’ясну закуску в духовку і запікати 45 хвилин за температури до 190 градусів. Потім зверху посипте натертим сиром.

Результат здивує всіх. Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook