Гості випрошуватимуть рецепт: бюджетна ситна страва з м'ясом стане вашою візитною карткою
І готувати нескладно
М’ясо по-французьки ви точно хоча б раз готували. Це смачна страва, яку полюбляють і дорослі, і діти. Проте цю страву можна приготувати по-новому, додавши картоплі.
У цьому рецепті маринується не лише м’ясо, а й картопля. Тільки уявіть, яка ж це смакова бомба!
Дуже зручно готувати цю страву, якщо у вас намічається свято, можна з вечора замаринувати все, а перед приходом гостей поставити в духовку, пише gospodynka.com.
Інгредієнти:
- картопля молода – 1,5 кілограма;
- свинина – 1 кілограм;
- цибуля – 3 середні;
- майонез, сіль, гірчиця, перець мелений – на смак;
- твердий сир – 100 г.
М’ясо нарізаємо тонкими скибочками, відбиваємо з одного боку. Цибулину нарізаємо великими півкільцями. З’єднайте цибулю, м’ясо, сіль та перець. Додайте майонез та гірчицю. Перемішайте і відставте поки ці продукти убік.
Нарізаємо картоплю брусочками або кружечками, додаємо майонез, сіль та перець. Перемішайте.
На дно деко постеліть пергамент, покладете цибулю, порізану півкільцями, а зверху укладаємо замариновану цибулю з м’яса.
Висипаємо картоплю, зверху розкладаємо скибочки м’яса.
Форму необхідно обов’язково обгорнути плівкою та поставити в холодильник на ніч.
Можна в обід замаринувати, а приготувати на вечерю. Все, що залишилося зробити – це поставити м’ясну закуску в духовку і запікати 45 хвилин за температури до 190 градусів. Потім зверху посипте натертим сиром.
Результат здивує всіх. Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ