Син народився у Саакашвілі в Україні, або дочка: Сповідь мами – депутатки Яцько (ФОТО)

Грузинський політик став батьком учетверте

Поки Міхеїл Саакашвілі знаходиться за ґратами в Грузії, його остання «неофіційна дружина» нардепка Єлизавета Яцько повідомила, що стала мамою. Це її перша дитина.

Наводимо нижче її допис, який набирає розголосу в мережі:

My baby. Сповідь Української Матері в День Захисту Дітей

Ніколи не могла уявити, що моя дитина народиться в цих страшних реаліях війни для нашої країни.

В день початку літа, більшість з нас не спали останні дні. Ми не думаємо про літо. Ми думаємо про захист наших дітей. Дітей, які, на жаль, не можуть мати безпеку в своїй хаті через повномасштабну агресію рф.

Ніколи собі не могла уявити, що поряд на свободі та в здоров’ї не буде батька дитини в дуже важливі моменти, які ми планували бути разом.

Моя дитина – це моя любов. Для батька наша дитина – це його українське коріння та українське продовження, про яке він мріяв і так хотів мати, пишаючись своїм паспортом громадянина України.

Ніколи не думала, що народити дитину під час війни – це насправді страшно. Страшно і дуже моторошно від думок про майбутнє.

Ми зовсім по іншому все уявляли. Обставини та реальність були зовсім іншими.

 

Те, що я пережила під час дуже важливих місяців – це страшні ситуації, які варті бути описаними в окремих книжках і трилерів. Страшних.

А ти одна. І борешся за те, у що віриш. У свободу, та справедливість. Ти одна. Разом з дитиною.

По суті з батьків дитини – тільки ти у дитини є. Поряд тільки ти – мама, яка виконує за двох функції і мами і тата.

 

Ти одна, але таких як ти зараз тисячі українських жінок, які зараз знають, що таке боротьба за свободу та вільне майбутнє наших дітей.

Я завжди вірила, що ми те покоління, яке змінить назавжди країну і звільнить від будь яких спроб нас змусити жити в несвободі!

Звичайно уявити масштаб цього не можливо, тим більше коли це вже стосується не тільки нас, але й свободи наших дітей.

На наші жіночі плечі, серця припало багато випробувань.

Я вклоняюсь перед кожною українською жінкою, яка зараз не спить ночами, захищає свою землю своєю роботою та турботою, боронить кожен день своїх дітей.

Я одна з них.

Я мама.

Я українська мама.

Я мама української дитини.

І ми, українські мами зараз боронимо свободу для покоління вже наших дітей, які народились від батьків по справжньому вільних душею та серцем українців!

Нехай наші діти будуть захищеними!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook