Сільський рецепт сирників: золотистий та ароматний сніданок
Ідеальний сніданок чи солодкий перекус
Смачні українські сирники — це ідеальний сніданок. Вони ситні, смачні і одразу підіймають настрій. Ділимось класичним рецептом страви. На 500 грамів сухого сиру потрібно взяти одне яйце, одну столову ложку цукру та орієнтовно три столові ложки борошна.
Інгредієнти:
- Сир кисломолочний - 500 г
- Яйце - 1 шт
- Цукор - 1 ст. л
- Борошно - 3 ст. л
- Сіль - дрібка
- Олія - для смаження
Якщо сир вологий — дайте рідині стекти через марлю. Розминаємо сир ручним товкачем. Яйця з цукром та дрібкою солі збиваємо. Додаємо до сиру. Розмішуємо до однорідної консистенції. Починаємо додавати борошна, замішуючи однорідне тісто на сирники.
Якщо масу можна формувати — тісто готове. Якщо ні — вмішуємо ще трохи борошна. З готового тіста формуємо сирники — скочуємо у кульки та приплюскуємо.
Обвалюємо сирники в борошні та обсмажуємо на олії до золотистої скоринки з обох боків. Час приготування залежить від товщини ваших сирників. Смажимо їх на вогні нижче середнього, постійно контролюючи.
Ідеальний сніданок чи солодкий перекус готовий!
Радіо Трек: НОВИНИ