Швейцарські вчені довели, що шашлик із свинини продовжує життя

І сало також!?

Смажене м’ясо має фантастичний ефект: воно може продовжити людське життя

Принаймні, саме на цьому, якщо вірити Coed.com,  наполягають вчені з Університету Цюріха, які провели відповідне дослідження. За їх даними:

Свинина містить в собі велику кількість ніацину, також відомого як вітамін В3. Обсяги його споживання безпосередньо пов’язані зі збільшенням тривалості життя.

 

Вітамін В3 ви можете також знайти в паприці, в’ялених томатах, арахісі. Але головне, що ви можете знайти ніацин і в шашлику!

У чому ж секрет?

Вчені кажуть, що, коли ми їмо ніацин, то наше тіло помилково  вирішує, ніби ми збираємся серйозно попрацювати фізично й активізує свої резерви.

Автор дослідження, професор Майкл Рістоу, критикує поради сучасних дієтологів.

“Всі навколо стверджують, що потрібно приймати антиоксиданти, бажано у формі таблеток. Мовляв, це потрібно, щоб очистити організм від” токсинів “, споживаних разом з м’ясом. Але це нісенітниця! Ніяких” токсинів “не існує, цим доводом явно не вистачає наукових підтверджень! “.

При чому, швейцарські вчені рекомендують з’їдати кілька шматочків шашлику або смаженого м’яса саме на сніданок: ніацин найкраще засвоюється зранку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Максим Розенко Радіо Трек
Поширити в Facebook