Шуба відпочиває: новий салат «Оселедець під білою периною» (РЕЦЕПТ)

Дуже смачно виходить

Пропонуємо вам приготувати новий салат «Оселедець під білою периною». Він швидкий, смачний і апетитний. Поєднання оселедця і цибулі-порею виходить просто дивовижним.

Інгредієнти:

  • 250-350 г – слабосоленого оселедця
  • 1 – невелика цибуля-порей
  • 5 – варених яєць
  • 200 г – твердого сиру
  • майонез
  • сіль
  • перець
  • зелень для декору

На дно форми або ж глибокої тарілки викладаємо нарізані шматочки філе оселедця.

Цибулю-порей нарізаємо півкільцями та посипаємо нею оселедець.

Змащуємо все майонезом.

Відварені яйця натираємо на тертці, відправляємо у форму, солимо, перчимо і змащуємо майонезом.

Верх салату посипаємо натертим твердим сиром і прикрашаємо зеленню.

Смачного!!!

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook