Шуба відпочиває: новий салат «Оселедець під білою периною» (РЕЦЕПТ)
Дуже смачно виходить
Пропонуємо вам приготувати новий салат «Оселедець під білою периною». Він швидкий, смачний і апетитний. Поєднання оселедця і цибулі-порею виходить просто дивовижним.
Інгредієнти:
- 250-350 г – слабосоленого оселедця
- 1 – невелика цибуля-порей
- 5 – варених яєць
- 200 г – твердого сиру
- майонез
- сіль
- перець
- зелень для декору
На дно форми або ж глибокої тарілки викладаємо нарізані шматочки філе оселедця.
Цибулю-порей нарізаємо півкільцями та посипаємо нею оселедець.
Змащуємо все майонезом.
Відварені яйця натираємо на тертці, відправляємо у форму, солимо, перчимо і змащуємо майонезом.
Верх салату посипаємо натертим твердим сиром і прикрашаємо зеленню.
Смачного!!!
Джерело: glavred
Радіо Трек: НОВИНИ