«Шуба по-багатому», але без риби: смачний салат із томатами (РЕЦЕПТ)

Маєте можливість здивувати гостей чимось новеньким – тарілки будуть порожні вже за хвилину!

Інгредієнти:

  • куряче філе – 600 г
  • цибуля – 2 шт.
  • помідори – 4 шт.
  • твердий сир – 200 г
  • крем-сир – до смаку
  • сіль, перець, спеції – до смаку
  • майонез – для заправки

Приготування:

Куряче філе обсмажуємо на сковорідці з олією – до появи золотистого кольору. Не забуваємо посолити і поперчити.

Далі дістаємо м’ясо зі сковорідки і на цій же олії підсмажуємо цибулю – також до золотистого кольору, а тоді дістаємо її і поміщаємо на ту саму олію дрібно нарізані помідорки. Солимо й перчимо томати, а якщо вони кислі, то ще й додаємо трохи цукру.

А тепер беремо форму для запікання: на дно викладаємо м’ясо, цибулю і помідори. Кожен шар вирівнюємо лопаткою, щоб все було рівномірно

Тоді починається найцікавіше: натираємо твердий сир і заправляємо його майонезом та крем-сиром. Можна додати трохи спецій, наприклад, італійські трави. Все гарненько вимішуємо і вкриваємо цією «шубкою» помідори.

Відправляємо м’ясну «Шубу» на 20 хв у духовку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook