«Шуба по-багатому», але без риби: смачний салат із томатами (РЕЦЕПТ)
Маєте можливість здивувати гостей чимось новеньким – тарілки будуть порожні вже за хвилину!
Інгредієнти:
- куряче філе – 600 г
- цибуля – 2 шт.
- помідори – 4 шт.
- твердий сир – 200 г
- крем-сир – до смаку
- сіль, перець, спеції – до смаку
- майонез – для заправки
Приготування:
Куряче філе обсмажуємо на сковорідці з олією – до появи золотистого кольору. Не забуваємо посолити і поперчити.
Далі дістаємо м’ясо зі сковорідки і на цій же олії підсмажуємо цибулю – також до золотистого кольору, а тоді дістаємо її і поміщаємо на ту саму олію дрібно нарізані помідорки. Солимо й перчимо томати, а якщо вони кислі, то ще й додаємо трохи цукру.
А тепер беремо форму для запікання: на дно викладаємо м’ясо, цибулю і помідори. Кожен шар вирівнюємо лопаткою, щоб все було рівномірно
Тоді починається найцікавіше: натираємо твердий сир і заправляємо його майонезом та крем-сиром. Можна додати трохи спецій, наприклад, італійські трави. Все гарненько вимішуємо і вкриваємо цією «шубкою» помідори.
Відправляємо м’ясну «Шубу» на 20 хв у духовку.
Радіо Трек: НОВИНИ