Шоколадний бісквіт (РЕЦЕПТ)

Тепер ви можете створювати найрізноманітніші десерти

Бісквітна основа – це база для надзвичайно великої кількості тістечок та тортів, тобто десертів загалом. Не маючи серед скарбнички своїх секретних та улюблених рецептів перевіреного рецепта бісквіту, господиня втрачає можливість у непередбачуваних ситуаціях здивувати гостей своїми кулінарними здібностями.
Саме тому ми пропонуємо вам перевірений рецепт ідеального шоколадного бісквіта. Він виходить завжди смачним та красивим, попри те, що готувати його надзвичайно швидко та просто.

Інгредієнти

  • Яйця 6 шт.
  • Пшеничне борошно 1 склянка
  • Цукор 1 склянка
  • Какао 2-2.5 ст. л.

Перед початком приготування бісквіта потрібно підготувати дві глибокі посудини.

Важливо, щоб вони були ідеально чисті та абсолютно сухі, інакше тісто не виросте. В одну з тарілок потрібно розділити акуратно та ретельно білки, а в іншу - жовтки. Спочатку будемо збивати білки до стійких піків з половиною цукру. Правильно збиті білки не випадають з миски, якщо її перевернути. З жовтками робимо аналогічно, тобто трішки збиваємо їх міксером до того часу, поки вони не змінять свій колір і додаємо цукор. Жовтки виливаємо на білки, повільно перемішуємо дерев’яною чи силіконовою лопаткою і одночасно підсипаємо просіяне борошно і какао. У форму для випічки стелимо пергаментний папір.

НІЧОГО не змащуємо, бо тісто може опуститись.

Виливаємо бісквіт у форму. Кілька разів повертаємо форму круговими рухами, щоб тісто вирівнялося. Відправляємо тісто у розігріту до 170-180° духовку на 40- 45 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.

Залишаємо бісквіт у формі, поки не охолоне.

Тепер ви можете створювати з нього найрізноманітніші десерти з найсмачнішими кремами і радувати цією смакотою своїх рідних. Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook