Шоколадна паста до чаю. Ви приготуєте її швидше, ніж завариться чай (РЕЦЕПТ)

Але смаколик досить калорійний

Шоколадна паста – це справжні ласощі не тільки для дітей, а й для дорослих. Звичайно ж, можна і в магазині придбати таку смакоту, але шоколадна паста, зроблена своїми руками з натуральних продуктів буде куди смачніше і корисніше. 

Вона ідеально підійде для сніданку, так само її можна використовувати для декору кондитерських виробів і в якості шоколадного крему для тортів.

Інгредієнти:

80 мл - молока;

1,5 ст.л. - какао;

1,5 ст.л. - молока сухого;

40 г - пудри цукрової;

120 мл - соняшникової олії;

горіхи;

ваніль.

Беремо миску і вливаємо в неї молоко, воно повинно бути теплим. Цукрову пудру змішуємо з ваніллю і додаємо до молока, вливаємо теплу соняшникову олію. Все добре збиваємо блендером поки не почне густіти, зазвичай це відбувається майже моментально.
Потім в отриману масу додаємо какао порошок і сухе молоко і ще раз збиваємо. Маса повинна вийти ще густішою. За бажанням можна додати будь-які подрібнені горіхи. Вже готову пасту перекладаємо в скляний посуд і відправляємо на зберігання в холодильник.
Виходить шалено смачно, недорого, і нічого не потрібно варити, готується просто моментально. Спробуйте і ви будете приємно здивовані! Приємного всім чаювання!
Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook