Шоколадна паста до чаю. Ви приготуєте її швидше, ніж завариться чай (РЕЦЕПТ)
Але смаколик досить калорійний
Шоколадна паста – це справжні ласощі не тільки для дітей, а й для дорослих. Звичайно ж, можна і в магазині придбати таку смакоту, але шоколадна паста, зроблена своїми руками з натуральних продуктів буде куди смачніше і корисніше.
Вона ідеально підійде для сніданку, так само її можна використовувати для декору кондитерських виробів і в якості шоколадного крему для тортів.
Інгредієнти:
80 мл - молока;
1,5 ст.л. - какао;
1,5 ст.л. - молока сухого;
40 г - пудри цукрової;
120 мл - соняшникової олії;
горіхи;
ваніль.
Беремо миску і вливаємо в неї молоко, воно повинно бути теплим. Цукрову пудру змішуємо з ваніллю і додаємо до молока, вливаємо теплу соняшникову олію. Все добре збиваємо блендером поки не почне густіти, зазвичай це відбувається майже моментально.
Потім в отриману масу додаємо какао порошок і сухе молоко і ще раз збиваємо. Маса повинна вийти ще густішою. За бажанням можна додати будь-які подрібнені горіхи. Вже готову пасту перекладаємо в скляний посуд і відправляємо на зберігання в холодильник.
Виходить шалено смачно, недорого, і нічого не потрібно варити, готується просто моментально. Спробуйте і ви будете приємно здивовані! Приємного всім чаювання!
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ