Шикарний літній торт «Бите скло»: готується швидко, смак – просто космос! (РЕЦЕПТ)

Найкращий десерт для спекотної погоди

Якщо хочеться чогось смачненького, а часу не дуже багато і випічка вже набридла, сміливо готуйте цю солодку смакоту! Торт «Бите скло» - це краще, що можна приготувати влітку. Він сподобається і великим, і малим

Інгредієнти:

  • желе – 3 види
  • сметана – 0,5 л
  • крекер – 200 г
  • желатин – 25 г
  • цукор – 250 г

Приготування:

Желе кладеться у 3 різні форми, кожна з яких потім заливається 200 мл гарячої води. Ретельно все розмішуємо, а після охолодження ставимо у холодильник, щоб суміш застигла.

Желатин засипаємо у чашку і заливаємо 150 мл холодної води.

Уже застигле желе треба дістати з холодильника і нарізати на шматочки довільної форми. Їх закидаємо на дно форми, в якій буде наш торт (якась глибока миска).

Сметану разом із цукром збиваємо міксером. Тоді додаємо желатин, який попередньо слід розтопити у мікрохвильовці (ставимо буквально на 20 сек). Добре перемішуємо желатин і виливаємо у форму.

Все гарненько перемішати між собою – желе має рівномірно розподілитися по суміші.

Зверху товстим шаром накладаємо печиво. Воно має повністю зануритися в масу, щоб не було потім сухим.

Торт ставимо у холодильник на декілька годин – до повного застигання.

Щоб дістати його з миски, занурюємо її в теплу воду на кілька секунд і перевертаємо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook