Шикарний літній торт «Бите скло»: готується швидко, смак – просто космос! (РЕЦЕПТ)
Найкращий десерт для спекотної погоди
Якщо хочеться чогось смачненького, а часу не дуже багато і випічка вже набридла, сміливо готуйте цю солодку смакоту!
Інгредієнти:
- желе – 3 види
- сметана – 0,5 л
- крекер – 200 г
- желатин – 25 г
- цукор – 250 г
Приготування:
Желе кладеться у 3 різні форми, кожна з яких потім заливається 200 мл гарячої води. Ретельно все розмішуємо, а після охолодження ставимо у холодильник, щоб суміш застигла.
Желатин засипаємо у чашку і заливаємо 150 мл холодної води.
Уже застигле желе треба дістати з холодильника і нарізати на шматочки довільної форми. Їх закидаємо на дно форми, в якій буде наш торт (якась глибока миска).
Сметану разом із цукром збиваємо міксером. Тоді додаємо желатин, який попередньо слід розтопити у мікрохвильовці (ставимо буквально на 20 сек). Добре перемішуємо желатин і виливаємо у форму.
Все гарненько перемішати між собою – желе має рівномірно розподілитися по суміші.
Зверху товстим шаром накладаємо печиво. Воно має повністю зануритися в масу, щоб не було потім сухим.
Торт ставимо у холодильник на декілька годин – до повного застигання.
Щоб дістати його з миски, занурюємо її в теплу воду на кілька секунд і перевертаємо.
Радіо Трек: НОВИНИ