Щось новеньке до вашого столу: Чебуреки з кабачками та картоплею (РЕЦЕПТ)
Приготувати їх – не проблема, а з’їдаються вони так само швидко, як і звичайні чебуреки
Чебуреки з кабачків і картоплі, з плавленим сиром – це легкий, але ситний варіант обіду або вечері. Якщо додати ще й пікантний соус на основі сметани чи майонезу, вийде просто незабутньо!
Інгредієнти:
- кабачок - 1 шт.
- цибуля - 1 шт.
- сирок плавлений - 1 шт.
- сіль, перець, спеції - до смаку
- картопля - 500 г
- яйце - 1 шт.
- сметана - 1 ст. л.
- борошно - 300 г
Приготування:
Кабачок натираємо на великій тертці, солимо і залишаємо на 5 хв, а потім віджимаємо від соку.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями та обсмажуємо на олії до напівготовності. Додаємо в цибулю кабачки і тертий на великій тертці сирок, солимо, перчимо, посипаємо ароматними травами й спеціями, перемішуємо і тушкуємо без кришки.
Тим часом відварюємо картоплю і робимо з неї пюре – з яйцем і сметаною. Тоді всипаємо у пюре борошно та вимішуємо тісто. Накриваємо тісто і залишаємо на 10 хв.
Ділимо тісто на порційні шматочки, скачуємо колобки і кожен розкачуємо в невеликий коржик.
Формуємо чебуреки, викладаючи кабачкову масу із цибулею.
Обсмажуємо їх у сковороді, на невеликій кількості олії і середньому вогні.
Ці смачні поживні чебуреки можна доповнити соусом зі сметани або майонезу із зеленню й часником
Джерело: Мандаринка
Радіо Трек: НОВИНИ