Щось новеньке до вашого столу: Чебуреки з кабачками та картоплею (РЕЦЕПТ)

Приготувати їх – не проблема, а з’їдаються вони так само швидко, як і звичайні чебуреки

Чебуреки з кабачків і картоплі, з плавленим сиром – це легкий, але ситний варіант обіду або вечері. Якщо додати ще й пікантний соус на основі сметани чи майонезу, вийде просто незабутньо!

Інгредієнти:

  • кабачок - 1 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • сирок плавлений - 1 шт.
  • сіль, перець, спеції - до смаку
  • картопля - 500 г
  • яйце - 1 шт.
  • сметана - 1 ст. л.
  • борошно - 300 г

Приготування:

Кабачок натираємо на великій тертці, солимо і залишаємо на 5 хв, а потім віджимаємо від соку.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями та обсмажуємо на олії до напівготовності. Додаємо в цибулю кабачки і тертий на великій тертці сирок, солимо, перчимо, посипаємо ароматними травами й спеціями, перемішуємо і тушкуємо без кришки.

Тим часом відварюємо картоплю і робимо з неї пюре – з яйцем і сметаною. Тоді всипаємо у пюре борошно та вимішуємо тісто. Накриваємо тісто і залишаємо на 10 хв.

 

Ділимо тісто на порційні шматочки, скачуємо колобки і кожен розкачуємо в невеликий коржик.

 

Формуємо чебуреки, викладаючи кабачкову масу із цибулею.

Обсмажуємо їх у сковороді, на невеликій кількості олії і середньому вогні.

Ці смачні поживні чебуреки можна доповнити соусом зі сметани або майонезу із зеленню й часником

Джерело: Мандаринка

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook