Що зробити з учорашнім пюре? Спробуйте картопляні млинці! (РЕЦЕПТ)

Швидко, смачно і дуже ситно!

Досвідчені кухарі не рекомендують вживати пюре, яке залишилося з учорашнього дня, як самостійний гарнір: і смак, і консистенція страви будуть вже не ті... 

Однак це не означає, що пюре треба викидати: на його основі можна без особливих проблем приготувати прекрасні млинці

Інгредієнти:

  • картопляне пюре
  • курячі яйця – 2-3 шт.
  • борошно – 2 склянки
  • молоко – 2 склянки
  • олія – 3 ст.л.
  • часник – 2 зуб.
  • сіль – 1 ч.л.

Приготування:

Пюре потрібно знову трохи збити, щоб маса стала податливою і повітряною. Після цього вводимо курячі яйця й доводимо масу до однорідного стану. Вливаємо молоко і добре перемішуємо. Тоді додаємо олію та сіль і знову все вимішуємо.

Борошно варто попередньо просіяти і лише тоді додати до складу тіста. Наприкінці вводимо подрібнений часник (пропущений через прес або натертий на спеціальній малесенькій терці).

Далі варто скористатися блендером, щоб тісто вийшло однорідним. Однак пам’ятайте, що воно буде густішим, ніж звичайне тісто для млинців!

 

Залишаємо масу настоятись на 20 хв. Після цього смажимо млинці на сковороді.

Такі млинці стануть ідеальною основою для ситної начинки з м’яса, овочів, паштету чи грибів

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook