Що приготувати з кабачків? ТОП-рецепт: оладки з цукіні із часником
Просто і надзвичайно смачно та ароматно!
Дуже смачна страва, яку однак, краще готувати на вечерю – через часник у рецепті
На приготування цих неймовірних оладок із часником вам знадобиться не більше 20 хв.
Інгредієнти:
- цукіні – 2 шт.
- часнику – 2 зубчики
- борошно пшеничне – ¼ склянки
- яйця – 2 шт.
- кріп (дрібно нарізаний) – 2 ст.л.
- сіль, перець – до смаку
- оливкова олія
- сметана – до смаку
Приготування:
Цукіні треба натерти на великій тертці, а часник – подрібнити і додати до тертого кабачка.
Яйця трохи збити виделкою і змішати з цукіні та часником. Сюди ж додати борошно і рублений кріп. Посолити й поперчити собі до смаку, все ретельно перемішати.
Тоді у розігріту сковороду наливаємо трохи оливкової олії. Оладки викладаємо по 1 ст.л., щоб вони були невеличкі і швиденько засмажувались.
Смажити потрібно по 3 хв з кожного боку.
Готові оладки найкраще подавати зі сметаною
Радіо Трек: НОВИНИ