Що приготувати з кабачків? ТОП-рецепт: оладки з цукіні із часником

Просто і надзвичайно смачно та ароматно!

Дуже смачна страва, яку однак, краще готувати на вечерю – через часник у рецепті А без нього так смачно не вийде...

На приготування цих неймовірних оладок із часником вам знадобиться не більше 20 хв.

 

Інгредієнти:

  • цукіні – 2 шт.
  • часнику – 2 зубчики
  • борошно пшеничне – ¼ склянки
  • яйця – 2 шт.
  • кріп (дрібно нарізаний) – 2 ст.л.
  • сіль, перець – до смаку
  • оливкова олія
  • сметана – до смаку

Приготування:

Цукіні треба натерти на великій тертці, а часник – подрібнити і додати до тертого кабачка.

Яйця трохи збити виделкою і змішати з цукіні та часником. Сюди ж додати борошно і рублений кріп. Посолити й поперчити собі до смаку, все ретельно перемішати.

Тоді у розігріту сковороду наливаємо трохи оливкової олії. Оладки викладаємо по 1 ст.л., щоб вони були невеличкі і швиденько засмажувались.

 

Смажити потрібно по 3 хв з кожного боку.

Готові оладки найкраще подавати зі сметаною

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook