Що покласти в гаманець, щоб у ньому завжди водилися гроші: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Кориця

За народними прикметами, якщо покласти в сумку чи гаманець паличку кориці, то ніколи не буде фінансових проблем і гроші самі тектимуть до рук. До того ж, удача завжди буде на вашому боці, бо вона, як кажуть езотерики, дуже любить цей солодкий терпкий запах.

Бобові чи кавові зерна

Щоб очистити свою енергетику від безгрошів’я та привернути фінансові потоки, варто носити в сумці кілька квасолинок, бобів чи кавових зерняток.  

Пакетик дріжджів

 Гроші ростимуть, як на дріжджах, якщо покласти пакетик сухих дріжджів до сумки. Цей «щасливий пакетик» також приносить щастя, тому треба перевірити, а раптом це дійсно так.

Червона нитка або шматочок тканини

Наші пращури вірили в те, що червоний колір притягує великі гроші. Тому жінки завжди намагалися купити собі гаманець із червоного сукна. Така традиція існує й донині – багато сучасних жінок надають перевагу гаманцям саме цього кольору, бо він вважається щасливим.

Також можна до гаманця класти червону нитку чи шматочок червоної тканини.   

 

Щасливі монети чи купюри

 Якщо ви знайшли монетку чи вам подарували купюру, обов’язково тримайте ці гроші в гаманці. Така річ слугуватиме магнітом і притягуватиме у ваше життя ще більше грошей.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook