Що не можна додавати при консервації огірків: вони стають м'якими

Проста хитрість

Консервовані огірки – улюблені консервації багатьох. Деякі господині готують їх твердими і пружними, а у декого вони стають м’якими. Виявляється, таке трапляється через один інгредієнт, пише pixelinform.

Що ж не можна класти у банку з огірками?

Часник впливає на стан огірків. Тому його кількість треба контролювати.

На банку об’ємом 3 літри достатньо одного зубчика, а на 1 л банку вистачить і часточки.

Якщо ви хочете надати огіркам додаткові пружність і хрускіт, покладіть у банку дубове листя. Господині, які використовували на практиці ці рекомендації, запевняють – на хрускіт огірків збіжаться усі сусіди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook