Що додають професіонали у тісто для пельменів. Такі зметуть зі столу просто за хвилину
Виходить дуже смачно
Пельмені — улюблена страва багатьох. Особливо це стосується чоловіків. Тісто на пельмені вдається не у всіх, часто воно виходить грубим, або рветься.
Проте, знаючи секрети господинь, ви зможете готувати ідеальні пельмені.
Обов'язково потрібно додавати олію у тісто.
Велике значення у приготуванні тіста має кожен етап. Маленька помилка може зіпсувати увесь зовнішній вигляд, а часом і навіть смак страви.
Якщо ви приготуєте пельмені за цим рецептом, ви станете майстром з їх приготування.
Інгредієнти
- 900 г – м’ясо
- 2 шт. – цибуля
- 1 зубок – часнику
- сіль – на смак
- перець – на смак
- 3 тонких скибочки – батона
- 1 ст. – води
- 2-3 шт. – яйця на тісто
- 2 ст. л. – олії
- 500-600 г – борошна
- 1 ч. л. – солі
Вливаємо воду, додаємо сіль, яйця, олію, перемішуємо і додаємо просіяне борошно. Замішуємо тісто.
Воно має бути не дуже м'яким, але і не забите борошном. Даємо відпочити пів години і розвинутися клейковині, тоді тісто стане еластичнішим.
У цей час готуємо фарш.
Беремо м’ясо, цибулю, часник і перемелюємо на м’ясорубці все. Солимо, перчимо на смак. Скибочки батона, розмочуємо добре у воді і додаємо у фарш. Все добре і ретельно переминаємо, і злегка відбиваємо фарш, зовсім небагато.
Формуємо пельмені. Беремо каструлю, наливаємо воду, кладемо в неї невелику цибулю, лавровий лист, солимо і даємо закипіти. їх, щоб не приставали до дна, накриваємо кришкою, і даємо закипіти.
З моменту закипання, варимо пельмені 5-6 хвилин.
Смачного!
Джерело: Сенсація
Радіо Трек: НОВИНИ