Що додають професіонали у тісто для пельменів. Такі зметуть зі столу просто за хвилину

Виходить дуже смачно

Пельмені — улюблена страва багатьох. Особливо це стосується чоловіків. Тісто на пельмені вдається не у всіх, часто воно виходить грубим, або рветься.

Проте, знаючи секрети господинь, ви зможете готувати ідеальні пельмені.

 

Обов'язково потрібно додавати олію у тісто.

Велике значення у приготуванні тіста має кожен етап. Маленька помилка може зіпсувати увесь зовнішній вигляд, а часом і навіть смак страви.

Якщо ви приготуєте пельмені за цим рецептом, ви станете майстром з їх приготування.

Інгредієнти

  • 900 г – м’ясо
  • 2 шт. – цибуля
  • 1 зубок – часнику
  • сіль – на смак
  • перець – на смак
  • 3 тонких скибочки – батона
  • 1 ст. – води
  • 2-3 шт. – яйця на тісто
  • 2 ст. л. – олії 
  • 500-600 г – борошна
  • 1 ч. л. – солі

Вливаємо воду, додаємо сіль, яйця, олію, перемішуємо і додаємо просіяне борошно. Замішуємо тісто.

Воно має бути не дуже м'яким, але і не забите борошном. Даємо відпочити пів години і розвинутися клейковині, тоді тісто стане еластичнішим.

У цей час готуємо фарш.

Беремо м’ясо, цибулю, часник і перемелюємо на м’ясорубці все. Солимо, перчимо на смак. Скибочки батона, розмочуємо добре у воді і додаємо у фарш. Все добре і ретельно переминаємо, і злегка відбиваємо фарш, зовсім небагато.

Формуємо пельмені. Беремо каструлю, наливаємо воду, кладемо в неї невелику цибулю, лавровий лист, солимо і даємо закипіти. їх, щоб не приставали до дна, накриваємо кришкою, і даємо закипіти.

З моменту закипання, варимо пельмені 5-6 хвилин.

Смачного!

Джерело: Сенсація

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook