Що додати у фарш, щоб котлети й тюфтельки вийшли, як на картинці?

Не тільки смачно, а ще й гарно

Якщо ви мрієте про те, аби приготовлені котлети вийшли не лише смачними, а ще й апетитними на вигляд, використовуйте старий як світ лайфхак.

Додайте до фаршу 1-2 ст. л. манної крупи й залиште на 15 хв, щоб манка набухла.

До речі, якщо досі вас щоразу осягала невдача у приготуванні цієї м’ясної страви, можливо, помилка криється саме у фарші.

Коли ви подрібнюєте шматочки свинини або курки за допомогою м’ясорубки, не варто перемелювати їх надто дрібно – використовуйте решітку з найбільшими отворами, які є у вашому арсеналі.

Варто приділити увагу й решті інгредієнтів – так, у складі будь-якого фаршу повинні бути замочений у молоці хліб або відварений рис.

Як варіант, можна використовувати велику кількість цибулі.

Завдяки хлібній складовій м’ясний сік утримуватиметься всередині котлет, а подрібнена цибуля зробить їх соковитими та ніжними.

Зрештою, не забувайте панірувати котлетки в борошні або сухарях, після чого обсмажте на добре розігрітій сковорідці з кожного боку, поки не утвориться рум’яна скоринка, яка не дозволить соку витекти назовні.

Кришкою закривати не треба.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook