Що додати, щоб врятувати несмачну розчинну каву

Секрети від баристи

Багатством відтінків смаку володіє якісна натуральна кава з зерен. А от звичайна розчинна кава такого спектра не має. Проте, якщо у вас у домі лише така, то її можна удосконалити.

4 лайфхаки від баристи, які допоможуть поліпшити смак

  • Холодна вода

Каву треба розчиняти у невеликій кількості холодної кип'яченої води. І тільки потім додавати гарячу. Це допоможе позбутися неприємного кислого смаку.

  • Температура гарячої води

Смак напою може «вбити» окріп. Ідеальна температура води для заварювання розчинної кави – близько 90 градусів. Тому, щойно вода закипіла, варто трохи зачекати й тільки потім заливати каву.

  • Пропорції

Щоб смак кави був правильним, варто орієнтуватися на власні відчуття. Іноді треба класти у чашку удвічі менше кави, а ніж пропонує виробник.

  • Молоко

Воно знижує кислотність кави і покращує її смак. Тому, якщо кава не дуже смачна, додайте молока.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook