Що додати, щоб врятувати несмачну розчинну каву
Секрети від баристи
Багатством відтінків смаку володіє якісна натуральна кава з зерен. А от звичайна розчинна кава такого спектра не має. Проте, якщо у вас у домі лише така, то її можна удосконалити.
4 лайфхаки від баристи, які допоможуть поліпшити смак
- Холодна вода
Каву треба розчиняти у невеликій кількості холодної кип'яченої води. І тільки потім додавати гарячу. Це допоможе позбутися неприємного кислого смаку.
- Температура гарячої води
Смак напою може «вбити» окріп. Ідеальна температура води для заварювання розчинної кави – близько 90 градусів. Тому, щойно вода закипіла, варто трохи зачекати й тільки потім заливати каву.
- Пропорції
Щоб смак кави був правильним, варто орієнтуватися на власні відчуття. Іноді треба класти у чашку удвічі менше кави, а ніж пропонує виробник.
- Молоко
Воно знижує кислотність кави і покращує її смак. Тому, якщо кава не дуже смачна, додайте молока.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ