Що додати до фаршу, щоб тюфтельки були соковитими? Насправді важливий всього один компонент

Виходить дуже смачно і готуються такі тюфтельки швидко

М'які і надзвичайно соковиті – саме такими є ідеальні тюфтельки. Для досягнення такого ефекту часто у фарш додають усілякі овочі, а іноді навіть фрукти І, як з’ясувалося, не даремно!

До прикладу, м'ясні тюфтельки з яблуком приємно вразять не лише своєю соковитістю, а й незвичайним смаком.

Інгредієнти:

  • фарш курячий – 400 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – ½ шт.
  • яблуко – 1 шт.
  • спеції – до смаку

Соус:

  • молоко – 150 г
  • вершки (33%) – 50 мл
  • масло вершкове – 15-20 г
  • спеції – до смаку.

Яблуко, моркву й цибулю натираємо на тертці, подрібнюємо ножем, а ще краще – збиваємо блендером. Змішуємо усі подрібнені інгредієнти з фаршем і додаємо спеції.

Гарненько відбиваємо фарш і формуємо тюфтельки. Викладаємо їх у форму і тоді беремося за соус. Змішуємо всі вказані інгредієнти й поливаємо цим соусом тюфтельки.

Запікаємо диво-страву при температурі 200 градусів 30-35 хвилин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook