Що додати до фаршу, щоб тюфтельки були соковитими? Насправді важливий всього один компонент (РЕЦЕПТ)
Виходить дуже смачно і готуються такі тюфтельки швидко
М'які і надзвичайно соковиті – саме такими є ідеальні тюфтельки. Для досягнення такого ефекту часто у фарш додають усілякі овочі, а іноді навіть фрукти І, як з’ясувалося, не даремно!
До прикладу, м'ясні тюфтельки з яблуком приємно вразять не лише своєю соковитістю, а й незвичайним смаком
Крутий рецепт нещодавно опублікували в інста-блозі про спорт і здорове харчування marafon18_6.
Інгредієнти:
- фарш курячий – 400 г
- морква – 1 шт.
- цибуля – ½ шт.
- яблуко – 1 шт.
- сіль, перець, сухий часник, паприка, кориця – до смаку
Соус:
- молоко – 150 г
- вершки (33%) – 50 мл
- масло вершкове – 15-20 г
- сіль, перець, сухий часник – до смаку
Яблуко, моркву й цибулю натираємо на тертці, подрібнюємо ножем, а ще краще – збиваємо блендером. Змішуємо усі подрібнені інгредієнти з фаршем і додаємо спеції.
Гарненько відбиваємо фарш і формуємо тюфтельки.
Викладаємо їх у форму і тоді беремося за соус. Змішуємо всі вказані інгредієнти й поливаємо цим соусом тюфтельки
Запікаємо диво-страву при температурі 200 градусів 30-35 хвилин.
Радіо Трек: НОВИНИ