Щасливий рецепт 2019: різдвяна лазанья від Вадима (ФОТО)
Смачний рецепт для участі у конкурсі
Радіо Трек проводить конкурс новорічно-різдвяних рецептів. За свої рецепти та фото їх приготування можна виграти гроші. Два призи по 1 000 гривень, а також 10 заохочувальних подарунків.
Деталі ТУТ, а поки вашій увазі представляємо рецепт лазаньї, який в редакцію надіслав слухач Вадим Кучерук. Текст подаємо без змін.
Інгредієнти:
- Цибуля
- Селера
- Перець болгарський
- Помідори
- Томатна паста
- Соєвий соус
- Фарш
- Вершки
- Вершкове масло
- Оливкова олія
- Мускатний горіх
- Тісто для лазаньї
- Тертий сир
- Борошно
- Сіль перець
Крок 1: Готуємо болоньєзе
Дрібно нарізану селеру і цибулю обсмажую в оливковій олії, потім додаю фарш і соєвий соус. Коли фарш майже готовий, додаємо помідори і болгарський перець. Далі це тушкується 10 хв, потім додається томатна паста і тушкується ще 10 хв. Сіль перець за смаком.
Крок 2: Готуємо соус
На малому вогні розтоплюю вершкове масло, помішуючи, додаю заздалегідь підігріті вершки, борошно, мускатний горіх, сіль перець за смаком. Варю постійно помішуючи 10 хв.
Крок 3: Випікаємо лазанью
Низ посуду змащую оливковою олією і починаю викладати ярус лазаньї в такому порядку: тісто, соус, болоньєзе, тертий сир і знову все спочатку.
Далі закриваю фольгою і запікаю 25 хв при температурі 150 градусів. Потім знімаю фольгу і запікаю до появи коричневої шкоринки.
Далі охолоджую і викладаю на блюдо. Смачного!
Долучайтесь!
Почніть Новий рік радісно і смачно!
З Радіо Трек!
Радіо Трек: НОВИНИ