Секретна стратегія «шведського столу»: як оптимально поїсти за свої гроші

Декілька лайфхаків

Зазвичай у будь-якому успішному ресторані витрати на їжу не перевищують 30%.

Не виняток і заклади, влаштовані по системі «шведський стіл».

Для цього вони часто-густо використовують хитрощі, як-то невчасно виносять піддони з дорогим м'ясом або кладуть до нього незручні щипці.

Розповідаємо декілька секретів, які не дадуть рестораторам зайвий раз нажитися вашим коштом:

  • Краще обідати, ніж вечеряти. Ціна обіду значно нижча, ніж вечері. Хочете заощадити? Обідайте.
  • Поснідайте. Шлунок скорочується, якщо довго не їсти. Щоб краще підготуватися до банкету, з'їжте сніданок, багатий клітковиною.
  • Не носіть тісний одяг. Краще підійдуть брюки з еластичною талією.
  • Потренуйтеся. Це дасть вашому метаболізму поштовх.
  • Уникайте газованих напоїв на фуршеті - вони тільки займуть місце.

  • Вибирайте більше рибних і м'ясних продуктів – вони дорожчі. Найцінніша їжа зазвичай розташовується в невеликому посуді.
  • З десертів краще вибрати шоколад. Шоколадний фонтан — найкращий вибір для тих, хто хоче максимально вигідно поїсти.

Джерело: Social

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook