Секретна добавка, що робить деруни золотистими та ароматними: вистачить однієї ложки

Це дуже просто

Картопляні оладки подобаються багатьом гурманам. Але, якщо страва з якоїсь причини не набула апетитного зовнішнього вигляду та яскравого смаку, вона навряд чи стане «хітом» на столі.

Деруни набувають золотистості та цікавого смаку завдяки сметані.

Багато людей впевнені в тому, що кисломолочний продукт треба використовувати лише як соус вже під час вживання страви. Насправді трохи сметани варто додати і в основу для картопляних оладок.

Однієї столової ложки продукту буде цілком достатньо для досягнення потрібного результату.

Завдяки сметані подрібнена картопля не стає сірою. Деруни виходять рум’яними і отримують смачну хрустку скоринку.

Крім того, наявність кисломолочного продукту в тісті, як не дивно, робить страву менш жирною: оладки вбирають менше олії під час обсмажування.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook