Що з'їсти перед літаком, щоб собі не нашкодити: секрети бортпровідників

Ідеальний сніданок перед літаком

Правильний прийом їжі перед польотом безпосередньо впливає на те, як буде почуватися в небі пасажир літака.

Це добре знають ті, для кого політ – частина роботи й щоденна рутина.

Американський бортпровідник Хорхе Гутьєррес розкрив секрет ідеального прийому їжі перед польотом.

За його словами, на те, як почуваєшся у польоті, дуже впливає правильний прийом їжі. До прикладу, сам він починає свій день зі здорового, багатого на антиоксиданти сніданку. Ще важливо не зловживати цукром та сіллю, інакше не уникнути зневоднення.

Бортпровідник рекомендує додати у сніданок авокадо, броколі, капусту чи шпинат. Крім цього, багатою антиоксидантами стравою Гутьєррес також назвав вівсяну кашу з ягодами.

Також в повітрі дуже важливо пити воду – не менше ніж 250 мілілітрів на годину. Дуже важливо, щоб це була саме вода, а не чай чи кава.

Напої, що містять кофеїн, можуть викликати головний біль і безсоння, спиртне — сильне зневоднення.

Джерело: DIP

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook