Секрети «бомбічного» вінегрету: улюблений салат по-новому
Поради від досвідчених кухарів
Багато українців люблять вінегрет – це не тільки дуже смачно, а й дуже корисно. За класичним рецептом салат роблять із варених овочів, але в кожній родині є свої секрети приготування цієї страви.
Пропонуємо вам приготувати салат за новою варіацією. Виходить дуже смачно і пікантно.
Інгредієнти:
- Буряк – 3 штуки;
- Картопля – 4 штуки;
- Морква – 1 штука;
- Консервований горошок – 1 банка;
- Капуста квашена – 150 грамів;
- Солоні огірки – 3 штуки;
- Цибуля зелена – 1 пучок;
- Олія рослинна нерафінована – на смак.
Відварені картоплю, моркву та буряк наріжте кубиками.
Додайте квашену капусту, горошок, дрібно нарізані солоні огірки та зелену цибулю. Посоліть вінегрет і заправте ароматною рослинною олією.
Найкраще салат смакує з оселедцем.
Якщо потрібно, щоб овочі не забарвилися від буряка, спочатку додайте до нього рослинну олію – внаслідок цього він покриється плівкою.
Потім можна викласти його до решти овочів і обережно перемішати.
Джерело: noviydoctor
Радіо Трек: НОВИНИ