Секрети «бомбічного» вінегрету: улюблений салат по-новому

Поради від досвідчених кухарів

Багато українців люблять вінегрет – це не тільки дуже смачно, а й дуже корисно. За класичним рецептом салат роблять із варених овочів, але в кожній родині є свої секрети приготування цієї страви.

Пропонуємо вам приготувати салат за новою варіацією. Виходить дуже смачно і пікантно.

Інгредієнти:

  • Буряк – 3 штуки;
  • Картопля – 4 штуки;
  • Морква – 1 штука;
  • Консервований горошок – 1 банка;
  • Капуста квашена – 150 грамів;
  • Солоні огірки – 3 штуки;
  • Цибуля зелена – 1 пучок;
  • Олія рослинна нерафінована – на смак.

Відварені картоплю, моркву та буряк наріжте кубиками.

Додайте квашену капусту, горошок, дрібно нарізані солоні огірки та зелену цибулю. Посоліть вінегрет і заправте ароматною рослинною олією.

Найкраще салат смакує з оселедцем.

Якщо потрібно, щоб овочі не забарвилися від буряка, спочатку додайте до нього рослинну олію – внаслідок цього він покриється плівкою.

Потім можна викласти його до решти овочів і обережно перемішати.

Джерело: noviydoctor

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook