Секрет турецьких господинь, з яким рис виходить у рази смачнішим

Потрібен один інгредієнт

Пропонуємо вам спробувати лайфхак, який перетворять рис на ресторанну страву. У це складно повірити, але звичайний рис може вийти надзвичайно смачним, якщо приготувати його особливим чином.

Так, зокрема, слід додати до рису один секретний інгредієнт, який використовують турецькі господині. Йдеться про вершкове масло.

Масло і рис

Необхідно кинути в ємність з рисом, що готується, вершкове масло з розрахунку 70 грамів на 1 склянку крупи.

Цей спосіб зробить гарнір золотим, розсипчастим, апетитним і дуже ситним — всі домашні зметуть таку страву зі столу.

Важливо: бажано готувати такий рис не у звичайній каструлі з водою, а за допомогою обсмажування в глибокій сковороді.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook