Секрет кавоманів: Яке молоко додавати у каву – гаряче чи холодне

Тисячі людей помиляються

Чи знаєте ви, як і коли потрібно додавати молоко до кави, щоб не зіпсувати смаку напою? Багато любителів кави з молоком роблять це неправильно.

У поспіху, особливо вранці, люди часто додають у каву молоко чи вершки щойно з холодильника.

Але кава, в яку налили холодне молоко або вершки, на смак рідка і зовсім не смачна.

Однак, якщо ви дасте щойно звареній каві постояти пару хвилин, а потім додасте до неї підігріте молоко або вершки, то у вас вийде прекрасний напій. Так кава набуде багатого вершкового смаку.

Тож не поспішайте в приготуванні кави, не беріть молоко прямо з холодильника, а підігрійте його. Тоді насолоджуватиметеся кожною випитою чашкою.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook