Легко! Салат з курячими сердечками і квасолею (РЕЦЕПТ)

Без майонезу

Якщо ви хочете приготувати смачний салат із курячих сердечок, спробуйте цей варіант. Основними інгредієнтами будуть підсмажені курячі сердечка і стручкова квасоля.

Страва зовсім легка у приготуванні, але попри це виходить ситною та апетитною.

Інгредієнти

Курячі сердечка 400 г.

Оливки 200 г.

Цибуля 1 шт.

Стручкова квасоля 300 г.

Соєвий соус 2 ст. л.

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Рослинна олія для смаження

Курячі сердечка промити, обрізати зайвий жир та плівки. Потім подрібнити на шматочки у вигляді соломки і підсмажити до готовності.

Квасолю миємо, обрізаємо кінчики та забираємо прожилки. Нарізаємо на шматочки, розміром 2-3 см. Варимо 7-10 хвилин. Цибулю нарізаємо її на тоненькі півкільця і смажимо до золотистості. Варену квасолю відправляємо на сито чи друшляк і залишаємо на кілька хвилин.

Оливки без кісточок розрізаємо на чотири частини і відправляємо разом з квасолею в глибоку миску. До цих інгредієнтів також додаємо смажені сердечка та цибулю. Ці компоненти повинні бути вже охолодженими. Заправляємо салат соєвим соусом.

Ретельно все перемішуємо, декоруємо помідорами та зеленню(рукола, базилік)

Салат готовий.

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook