Салат «Хризантема»: ця смакота першою зникає зі столу (РЕЦЕПТ)

Готуємо салат «Хризантема» на святковий стіл.

Таку назву цей салат отримав через свій зовнішній вигляд, бо нагадує квітку. Пелюстки утворюють картопляні чипси. 

Інгредієнти:

копчена куряча грудка або відварене філе - 300 г;

варені яйця - 4 шт;

кукурудза - 1 банка;

мариновані шампіньйони - 200 г;

чіпси - 1 середня пачка;

майонез.

Курячу грудку наріжте кубиками і викладіть у формі круга на плоску тарілку – це буде нижній шар салату. Зверху нанесіть майонез.

Гриби наріжте пластинками і викладіть на курку, також змастіть майонезом.

Зверху викладіть кукурудзу і нанесіть шар майонезу.

Відваріть яйця, акуратно відокремте білок від жовтка. Білок натріть на великій тертці, викладіть наступним шаром, змастіть майонезом. Жовтки подрібніть, присипте ними верхівку салату, розподіляючи по всій поверхні.

В кінці вставте чипси по колу, щоб вийшла квітка.

Поставте салат на 1 годину в холодильник, щоб він просочився, потім подайте на стіл.

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: салат