Салат з молодою картоплею і беконом: виходить, як страва з ресторану (РЕЦЕПТ)
Виходить дуже апетитно і смачно
Пропонуємо приготувати пікантний яскравий салат, на який потрібно мінімум час і продуктів. Головне обрати картоплю невеликого розміру.
Інгредієнти:
- 120 г – листя салату
- 2 шт. – варені яйця
- 10-12 шт. – молода картопля
- 1 ч. л. спеції до – картоплі
- 3 ст. л. – олії
- 6-8 шт. – черрі
- 1 шт. – цибуля червона
- 120 г – бекону
Для соусу:
- 5-7 шт. – гілочки петрушки
- 8 ст. л. – олії оливкової
- 7 ст. л. – соєвого соусу
- 0,5 ч. л. цукор
- 0,5 лимону – вичавити сік
- 3-4 шт. – зубчика часнику.
Спочатку робимо соус, щоб він настоявся. Треба нарізати дрібно петрушку, посипати цукром і потерти ложкою. Часник потерти на дрібній тертці. Всі інгредієнти змішати і відставити.
Картоплю ретельно промити, додати спеції і олію, перемішати. Потім обсмажити на пательні до золотистої скоринки.
Бекон також обсмажити.
Цибулю порізати пір'ями.
Попередньо зварені яйця розрізати на 6 частин, а помідори на 2-4 частини (в залежності від розміру).
На тарілку викласти листя салату, потім картоплю, бекон, цибулю, яйця, помідори і залити соусом перед подачею.
Рекомендації : салат збирати у трохи заглибленій тарілці, щоб зручно перемішувати салат. Соус стікає на дно, і якщо час від часу перемішувати смакуватиме краще. Так ви відчуєте весь смак соусу.
Смачного!
Джерело: cookpad
Радіо Трек: НОВИНИ