Салат з молодою картоплею і беконом: виходить, як страва з ресторану (РЕЦЕПТ)

Виходить дуже апетитно і смачно

Пропонуємо приготувати пікантний яскравий салат, на який потрібно мінімум час і продуктів. Головне обрати картоплю невеликого розміру.

Інгредієнти:

  • 120 г – листя салату
  • 2 шт. – варені яйця
  • 10-12 шт. – молода картопля 
  • 1 ч. л. спеції до – картоплі 
  • 3 ст. л. – олії
  • 6-8 шт. – черрі
  • 1 шт. – цибуля червона
  • 120 г – бекону 

Для соусу:

  • 5-7 шт. – гілочки петрушки
  • 8 ст. л. – олії оливкової
  • 7 ст. л. – соєвого соусу
  • 0,5 ч. л. цукор
  • 0,5 лимону – вичавити сік
  • 3-4 шт. – зубчика часнику.

Спочатку робимо соус, щоб він настоявся. Треба нарізати дрібно петрушку, посипати цукром і потерти ложкою. Часник потерти на дрібній тертці. Всі інгредієнти змішати і відставити.

Картоплю ретельно промити, додати спеції і олію, перемішати. Потім обсмажити на пательні до золотистої скоринки.

Бекон також обсмажити.

Цибулю порізати пір'ями.

Попередньо зварені яйця розрізати на 6 частин, а помідори на 2-4 частини (в залежності від розміру).

На тарілку викласти листя салату, потім картоплю, бекон, цибулю, яйця, помідори і залити соусом перед подачею. 

Рекомендації : салат збирати у трохи заглибленій тарілці, щоб зручно перемішувати салат. Соус стікає на дно, і якщо час від часу перемішувати смакуватиме краще. Так ви відчуєте весь смак соусу.

 Смачного!

Джерело: cookpad

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook