Салат «Великодній» з яйцями, весняною зеленню та хроном (РЕЦЕПТ)

Нам знадобиться чимало складників, але результат того вартий, повірте!

Пропонуємо вам спробувати неймовірно смачний салат із яйцем, який впору готувати відразу після Великодня. Він не тільки смачний, а й дуже ситний і виглядає дуже апетитно (особливо у прозорій салатниці)

Інгредієнти:

  • яйця (варені) – 9-10 шт.
  • морква (середня) – 4-5 шт.
  • консервований горошок – банка
  • консервована кукурудза – банка
  • мариновані огірки – 200-300 г
  • зелена цибуля – пучок
  • вершки (12-18%) – 2 ст.л.
  • майонез – 1 ст.л.
  • тертий хрін – 2-3 ст.л.
  • лимонний сік – 1 ч.л.
  • сіль, перець – до смаку

Приготування:

Заздалегідь відваріть яйця та моркву, охолодіть їх та помістіть на ніч у холодильник, аби при готуванні вони були холодними. Злийте розсіл з кукурудзи та горошку.

Наріжте дрібними кубиками моркву, огірки та зелену цибулю. Наріжте половину яєць кружечками, інші – дрібними кубиками.

Змішайте разом хрін, майонез, вершки, лимонний сік, приправте перцем за смаком.

Помістіть огірки на дно глибокої прозорої салатниці. Потім по колу розкладіть кружечки яєць, притуливши їх до стін салатниці.

Наступним шаром викладіть нарізану моркву, після чого знову викладіть коло яєць, притуливши їх до бортів салатниці.

Тоді йде шар зеленого горошку і дрібно нарізаних яєць, змішаних із соусом із хрону.

Зверху кладемо кукурудзу і посипаємо зеленою цибулею.

Джерело: Школа життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook