Салат на кожен день – з простих продуктів і без м’яса (РЕЦЕПТ)

Практично кожен з інгредієнтів можна замінити й смак від цього не постраждає

Всі складники у цьому салаті дуже прості та смачні. Готується він легко і досить швидко.

Замінюючи деякі інгредієнти, салат щоразу виходить із новим смаком  

Інгредієнти:

  • печериці - 250 г
  • нут консервований, горошок чи квасоля - 200 г
  • огірки мариновані чи солоні - 2-3 шт.
  • яйця - 4 шт.
  • часник - 2-3 зубчики (або цибуля - 1 шт.)
  • майонез - 1-2 ст. л.

Приготування:

Спершу треба відварити яйця та обсмажити гриби. Останні, до речі, можна брати навіть мариновані. Гриби відправляють на суху сковороду і смажать, доки не випарується вся рідина. Підсолюють і перчать їх під кінець приготування.

Тим часом яйця нарізають та відправляють до салатника. Туди ж додають мариновані або солоні огірки, а тоді – гриби, які вже трохи охолонули.

З консервованого нуту зливають рідину і його теж додають до салату.  

Нут, між іншим, можна замінити горошком чи квасолею.

Додаємо кілька зубчиків часнику або цибулинку (в останньому випадку її краще заздалегідь замаринувати, так буде смачніше).

Заправляємо салат майонезом або соусом з майонезу та сметани (в рівних пропорціях).

Тоді треба все добре перемішати й дати трохи настоятися

Джерело: Школа життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook