Салат «Курочка під осінньою шубою». Можна готувати хоч кожні вихідні

Він дуже пікантний

Пропонуємо приготувати ситний салат з грибами. Він стане родзинкою вашого осіннього меню.

Салат виходить пікантним, збалансованим і дуже смачним.

Інгредієнти:

  • куряче стегенце – 1 шт.
  • огірок солоний або маринований – 3 шт.
  • яйця – 4-5 шт.
  • гриби – 300-400 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • кукурудза – 100 г
  • зелень кропу
  • майонез
  • сіль, перець - на смак

Дрібно нарізаємо варене куряче стегенце. Викладаємо на тарілку, зверху робимо сіточку з майонезу та посипаємо кропом.

Далі викладаємо нарізані кубиками огірки й робимо знову сіточку з майонезу.

Гриби обжарюємо до готовності, викладаємо третім шаром.

Моркву натираємо на терці та нарізаємо кільцями цибулю, обжарюємо разом до готовності. Викладаємо поверх грибів.

Натираємо на терці яйця та поливаємо майонезом.

Останнім шаром салату викладаємо кукурудзу. Поливаємо майонезом.

Прикрашаємо зеленню та залишаємо салат настоятись 3 години.

Смачного!

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook